Oficiální obchod
0
Celková cena: 0
Vytvořeno

30 Zář 2021

Author

Hop-Sport Redakce

V kategoriích

Nezbytné tréninkové doplňky / Příslušenství fitness / Zátěžové náramky

Rutina může zničit každou vášeň. Opakování stejných cviků znovu a znovu může být nudné a neschopnost postupovat může odradit od pravidelných fyzických aktivit. Abyste svým každodenním cvičením přinesli trochu pestrosti, můžete do cvičení přidat doplňky, které zlepší váš přístup k tréninku a ovlivní jejich účinnost. Jednou z nich jsou zátěžové náramky. Tato nenápadná zařízení mohou výrazně zlepšit kvalitu vašeho cvičení a ovlivnit výsledky cvičení. Co byste o nich měli vědět?

Zátěžové náramky – jak vypadají?

Zátěžové náramky jsou perfektním doplňkem domácího tréninku. Díky malým rozměrům si je můžete vzít kamkoli – na výlet, na piknik nebo do parku. Zátěžové náramky Hop-Sport jsou neoprenové pásy naplněné speciálním pískem. Závaží je nastavitelné pomocí suchého zipu – pás si můžete snadno přizpůsobit svému zápěstí, předloktí nebo kotníku. Bojíte se, že vám při cvičení sklouznou? Nemožné. Upevnění závaží je pevné, pás se při opakováních nesklouzne a nijak nepřekáží v tréninku. Závaží zároveň nezatěžují ani nezpůsobují oděrky na kůži. Ceníte si hygienická řešení? Materiál, ze kterého jsou pásy vyrobeny, se snadno čistí, díky čemuž pásy vypadají jako nové po celou dobu používání.

K čemu slouží zátěžové náramky?

Zátěžové náramky vám mohou pomoci dosáhnout různých tréninkových cílů. Použití zátěžového náramku vám pomůže spálit tuk, což může být velmi užitečné pro lidi, kteří se pokoušejí shodit zbytečné kilogramy. Přidáním závaží do denní tréninkové sestavy můžete dosáhnout lepších výsledků, než kdybyste cvičili bez nich. Cvičení se závažím zvyšují pevnost těla, zlepšují kondici a efektivitu. Jejich zahrnutím do cvičení můžete modelovat různé svalové skupiny. Nemáte čas cvičit? Zátěžové náramky můžete začít používat například během chůze nebo i při vykonávání každodenních činností. Díky tomu nemusíte trávit čas tréninkem, budete jej provádět během svých každodenních aktivit. Závaží můžete přidat k jakékoli fyzické aktivitě, józe, pilatesu, cvičení na podložce na cvičení, na aerobic stepu, během tréninku hula-hop, ale také na běžeckém pásu, nebo stepperu! Každý najde nějaké použití doplňků, záleží jen na představivosti.

Jak vybrat správné zátěžové náramky

V nabídce Hop-sport naleznete zátěžové náramky s různými hmotnostmi: 0,5 kg; 1 kg; 1,5 kg; 2 kg; 2,5 kg. Zátěžové náramky jsou prodávány po 2ks se stejnou hmotností. Každé závaží má jinou hmotnost. Jak začít se zátěžovými náramky? Třeba začít od nejnižší hmotnosti, a později přejít na těžší závaží podle pokroku síly a kondice. Náramky můžete také kombinovat, abyste v danou chvíli získali co nejlepší zátěž.

Oblíbené