Oficiální obchod
0
Celková cena: 0
Vytvořeno

26 Dub 2022

Author

Hop-Sport Redakce

V kategoriích

Relaxační a zábavná zóna / Dům a zahrada / Trampolíny / Příslušenství k trampolínám

Jak vybrat zahradní trampolínu?

Lidé, kteří mají místo na zahradě nebo na pozemku a zároveň rádi tráví čas aktivně, se stále častěji rozhodují pro koupi zahradní trampolíny. Není se čemu divit, protože zaručuje spojení zábavy a tréninku. Před koupí se však vyplatí zvážit několik funkcí trampolíny, abyste si uměli vybrat tu nejlepší.

Zábava na trampolíně Hop-sport

Zábava pro všechny

Prvním krokem by mělo být zjištění, kdo bude používat váš nový model. Pokud se jedná pouze o jednu osobu nebo děti, je možné zvážit menší velikost trampolíny. Dobrým příkladem je Hop-Sport 8ft (244 cm). Dá se přehledně umístit i do malé zahrady a navíc si každý vybere svou oblíbenou barvu.

Je-li však dostatek místa a nejvyšší skoky se provádějí skákáním ve skupině, vyplatí se zvážit trampolínu s větší skákací plochou. Některé najdete o průměru téměř 5 metrů. Důležité je, že navzdory jejím obrovským rozměrům – její montáž nebude problémem. Návod k použití je navržen tak, abyste mohli snadno přejít z jednoho kroku na druhý.

Bezpečná trampolína

Bezpečnost je nejdůležitější

Pro každého je velmi důležité, aby se před každým skokem, zvláště při přistání, cítil bezpečně. Maximální nosnost je uvedena u každého druhu trampolíny. Vyplatí se seznámit se is typem materiálu, ze kterého se vyrábějí konkrétní komponenty. Jejich kvalitu mohou potvrdit certifikáty. V prodejně Hop-Sport dostanete k trampolíně pár doplňků včetně ochranného krytu. Je to důležité, protože se díky němu nemusíte bát deště, který promočí celou skákací plochu. Díky tomu se můžete kdykoli vrátit ke skákání.

Trampolína je zdraví

Trampolína je skvělé zařízení, neboť ji může využívat každý člen domácnosti podle svých potřeb. Děti potěší možnost bezstarostného skákání. Dospělí mohou na trampolíně absolvovat skutečný aerobní trénink. Výhod je tolik, že každý si najde to své. V konečném důsledku si každý užívá tento pocit, když se po cvičení vyplouvají endorfiny. Jedinou otázkou tedy je, kde bude zahradní trampolína umístěna?

Oblíbené