Oficiální obchod
0
Celková cena: 0
Vytvořeno

31 Kvě 2021

Author

Hop-Sport Redakce

V kategoriích

Relaxační a zábavná zóna / Dům a zahrada / Vířivky

Současné salony SPA nabízejí celou řadu relaxačních a omlazujících procedur pod dohledem profesionálů. Proč se vyplatí zvolit si domácí zahradní vířivku a jaká je výhoda zahradních vířivek oproti SPA centrům nebo vodním parkem? Zde je 5 důvodů.

Vířivky Intex

Relax ve vlastním domě

Zahradní vířivka ve vašem vlastním domě vám dává možnost koupat se pravidelne- ať léčebny nebo i relaxačně. Koupel ve vířivce zmírní stres, uvolní napjaté svaly a zmírní bolesti hlavy. Umožňuje odpoutat se od každodenních problémů a zvyšuje psychickou pohodu. Endorfiny, tj Hormony štěstí uvolněné během hydromasážních sezení zlepšují pohodu a potlačují pocit bolesti. Pokud pravidelně trénujete, můžete se po cvičení okamžitě vykoupat, čímž se zregenerují vaše svaly a klouby a pomůže vám relaxovat. Večerní sezení v zahradní vířivce vám pomůže usnout.

Ohřejte se v zimě, uvolněte se od tepla v létě

Počasí býva rozmarné. Venkovní vířivka je za takových podmínek mimořádně užitečná - už nemusíte chodit do horkých pramenů nebo létat do teplých zemí, abyste byli v teple, a to ani v zimě. Teplotu vody v zahradním SPA můžete upravit podle svých potřeb a vnějšího počasí. Vystavování těla při měnících se teplotách je zdravé - díky této kúře si zlepšíte imunitu.

Vířivky Intex

Koupel ve vířivce bez ohrožení zdraví

Soukromá vířivka vám zajistí relaxaci v hygienických podmínkách. Ve vlhkém a teplém prostředí mikroorganismy rostou velmi rychle, a proto je tak důležité zajistit správné čištění těchto zařízení. Mnoho lidí využívá veřejné SPA centra každý den, což znamená, že riziko vzniku bakterií je určitě větší než na vaší vlastní terase. V případě vířivek s otevřeným přístupem si nejsme jisti, jak často se provádí čištění vířivek.

Vířivky Intex  

Terapie vůněmi a barvami

Zahradní vířivka je něčím jiným než jen hydromasáží i hydroterapií. Můžete využít i aromaterapii a chromoterapii. Do zahradní vířivky můžete přidat éterické oleje. Různé druhy nabízejí různé škály vlastností. Vyberte si takový, který se vám líbí! Stále populárnější je i chromoterapie nebo koloroterapia - čili léčení světlem. Stačí namontovat podvodné světla v různých barvách. Každá barva má jiné účinky na organismus, jako např. 

  • zelená.a modrá barvami působí relaxačně a uklidňující, pomáhají uklidnit se a pomáhají v usínání;
  • červená barva - pomáhá v boji proti apatii a melancholii a rovněž při vysokém tlaku;
  • fialová mě pozitivní vliv na nervový systém, zmírňuje migrény, nespavost a bolesti hlavy;
  • růžová stimuluje optimistické myšlení a může zvýšit chuť k jídlu.

Ciťte se svobodně

Pohled z termálních lázní na hory, lesy nebo na moře potěší vaše oči, na soukromí však můžete zapomenout. Návštěva veřejných vířivek má určité nepříjemnosti, jako např nedostatek soukromí. Pro někoho bude těžké v takovém prostředí relaxovat. Ve vaší vlastní vířivky, relaxujte podle svých představ, pouze s lidmi se kterými chcete.

 

Oblíbené